In deze delicious. vervolgcursus chocolade leer je alles over het verwerken van chocolade. Hidde de Brabander laat zien hoe je chocolade op diverse manieren verwerkt, in bijvoorbeeld ganaches, crèmes en bonbons.
Na deze online cursus weet je...
- Hoe je chocolade op creatieve manieren kunt verwerken.
- Hoe je veelvoorkomende foutjes tijdens de bereiding eenvoudig kunt oplossen.
- Hoe je van chocolade ganaches, luchtige crèmes, semels, biscuits en bonbons maakt.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 29,99
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Inhoud van deze vervolgcursus Chocolade
Deze cursus bestaat uit 4 lessen waarin je alles leert, van theorie tot handige tips en recepten. Elke les is ondersteund met een video van Hidde die je stap voor stap meeneemt in het proces.
- 4 lessen - ± 3,5 uur
We beginnen met een heel bekende bonbonvulling: chocoladeganaches.
Vullingen zoals botercrème en verschillende soorten room kunnen niet missen bij deze cursus. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn lekker luchtig! Hoe je deze luchtige vullingen precies maakt, leer je in deze les.
Een biscuit kennen we allemaal wel, maar een semelcuit, heb je daar weleens van gehoord? Er gaat een wereld voor je open na deze les…
Je leert hoe je door te kwasten, spatten en vegen met gekleurde cacaoboter prachtige vormbonbons creëert. We vullen de bonbons met een ganache, een fruitgelei en een krokantlaagje.
Dit kun je verwachten!
- Content van de bekende patissier Hidde de Brabander.
- Een jaar lang toegang tot de online Academy-omgeving van de vervolgcursus Chocolade.
- Makkelijk te volgen praktische stap-voor-stapvideo's en tips.
- Leren hoe je chocolade kunt verwerken op 3 manieren, inclusief bijbehorende recepten uitgelegd aan de hand van stap-voor-stapvideo’s, aangevuld met tips.
- 4 modules die te volgen zijn in jouw eigen tempo.
- Een certificaat na afronding van de cursus.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Alvast een voorproefje...
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Over Hidde de Brabander
Al op zijn 14e wist Hidde het zeker: hij wilde banketbakker worden! Met een passie voor patisserie begon hij als 17-jarige zijn opleiding bij Banketbakkerij Roodenrijs. Hij werkte daarna bij verschillende patisserieën zoals Huize van Wely en Patisserie de Rouw. Hidde werd chef-patissier op Landgoed Duin en Kruidberg en leidde de zoete keuken van sterrenrestaurants als Parkheuvel en De Librije. Vervolgens richtte hij in 2010 zijn eigen patisserie-label ‘Dreams of Magnolia’ op.
Naast het runnen van zijn succesvolle onderneming, bouwde hij ook een naam op als columnist, spreker en workshopdocent. Je hebt misschien wel eens een van zijn heerlijke recepten gezien in ons delicious.magazine, of zijn inspirerende columns in vakbladen zoals Patisserie en Desserts gelezen.
En alsof dat nog niet genoeg is, is hij sinds 2011 actief op televisie. Van ’Bake my Day’ tot ’Masterchef’ en ’Hollandse Bakkers’, overal zie je hem vol passie en vakmanschap aan het werk. Naast al dit schrijft hij ook nog bakboeken zoals ’Patisserie’ en ’De Brabander Bakt’ en ’Chocolaterie’, waarmee hij bewijst hoe ambitieus hij in zijn vak is. Sommige content uit zijn laatste boek is ook verwerkt in deze cursus.
Kortom, een ware alleskunner in de wereld van patisserie! Mis deze kans niet en leer van Hidde alles over chocolade in deze online cursus. Schrijf je vandaag nog in!
Waarom delicious.academy?
FAQ
Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.
Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.
Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus.
Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen. Goed om te weten: de video’s zijn eerder opgenomen, het is geen live masterclass waardoor je de lessen ieder moment en altijd kan volgen.
Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden.
Heb je de cursus (of een deel) afgerond en wil je de cursus of een bepaalde les nog een keer terugkijken? Geen probleem, ook na afronding is de hele cursus van begin tot eind nogmaals te volgen. Wil je alleen een bepaalde les nog een keer bekijken? Ook dat kan!
Voor deze cursus heb je uiteraard heel veel chocolade nodig. Daarnaast gebruikt Hidde voor bepaalde recepten ook specifieke ingrediënten zoals invertsuiker, glucosesiroop, pectine en cacaoboter. De exacte hoeveelheden vind je per recept in de desbetreffende les.
Ook is een chocoladevorm nodig voor het maken van de vormbonbons (les 4). Welke je nodig hebt, vertelt Hidde allemaal in de cursus.
Pak je kans en leer van een echte culinair expert via de delicious.academy! Waar wacht je nog op?
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 29,99
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).