Gek op soezen en leren hoe je de allerlekkerste maakt? Dan is deze cursus van Rutger van den Broek helemaal iets voor jou!
Na deze online cursus weet je...
- Hoe je de allerlekkerste soezen maakt.
- Waar je extra op kunt letten tijdens het maken van deze zoete klassieker.
- 9 variaties met soezen. Allemaal uitgelegd en voorgedaan in de vorm van stap-voor-stapvideo's door bakexpert Rutger.
- Hoe je veelvoorkomende foutjes tijdens de bereiding eenvoudig kunt oplossen.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 19,95
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Inhoud van deze cursus Rutger bakt Soezen
Deze cursus bestaat uit 5 lessen waarin je alles leert, van theorie tot handige tips en recepten. Elke les is ondersteund met een video van Rutger die je stap voor stap meeneemt in het proces bij het maken van deze zoete klassieker.
- 5 lessen - ± 4 uur
In deze les leer je alles over de materialen en ingrediënten die je nodig hebt bij het maken van de beste soezen.
In deze les leer je alles over het basisrecept van het soezendeeg. Als dit lukt, kun je daarna aan de slag met allerlei verschillende varianten.
Nu je weet hoe je het basisrecept maakt, kun je bijna aan de slag met het maken van de lekkerste soezenvariaties. Maar daarvoor geeft Rutger je graag nog enkele handige tips over deze (soms ingewikkelde) baksels en wat je kan doen bij veelvoorkomende problemen bij het maken van soezendeeg.
Dan kun je nu aan de slag met het basisrecept verwerken in de lekkerste recepten. In deze les laat Rutger zien hoe je 9 variaties perfect maakt. Van slagroomsoesjes en Bossche bollen, tot eclairs en een Paris-Brest.
Tijdens het maken kunnen er best wat complicaties optreden. Beslag te dun? Of storten je soezen meteen in? Rutger weet raad! In deze les staan de meest voorkomende problemen op een rij inclusief (uiteraard) de oplossing van Rutger.
Dit kun je verwachten!
- Content van bakexpert Rutger van den Broek.
- Een jaar lang toegang tot de online academy-omgeving van de basiscursus Rutger bakt Soezen.
- Makkelijk te volgen praktische stap-voor-stapvideo's, tips en recepten.
- Leren hoe je de basis van soezendeeg maakt, inclusief 9 variaties. Van eclairs, tot een Paris-Brest.
- 5 modules die je volgt in eigen tempo.
- Een certificaat na afronding van de cursus.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Over Rutger van den Broek
Rutger is al zijn hele leven gek op het bakken van zoete lekkernijen. Als kind stond hij al in de keuken, samen met zijn moeder, en sindsdien is hij er niet meer weg te slaan. In 2013 won hij Heel Holland Bakt, wat zijn passie voor bakken alleen deed groeien. Inmiddels heeft hij 11 (!) bakboeken op zijn naam staan, voor volwassenen én kinderen. Daarnaast staat hij in het theater en deelt hij zijn liefde voor bakken uitgebreid op zijn bakblog.
Maar daar blijft het niet bij! Rutger heeft zijn eigen rubriek in delicious. In zijn eigen rubriek in delicious.magazine en via online cursussen en masterclasses (waaronder deze) op delicious.academy, deelt hij zijn zoete geheimen graag met jou. Met behulp van video’s en duidelijke uitleg leert Rutger je alle kneepjes van het vak, zodat jij thuis straks ook net zo mooi en lekker bakt als deze meesterbakker!
Waarom delicious.academy?
FAQ
Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.
Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.
Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus.
Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen. Goed om te weten: de video’s zijn eerder opgenomen, het is geen live masterclass waardoor je de lessen ieder moment en altijd kan volgen.
Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden.
Heb je de cursus (of een deel) afgerond en wil je de cursus of een bepaalde les nog een keer terugkijken? Geen probleem, ook na afronding is de hele cursus van begin tot eind nogmaals te volgen. Wil je alleen een bepaalde les nog een keer bekijken? Ook dat kan!
De meeste materialen heb je waarschijnlijk standaard in huis. Het enige wat je misschien kunt aanschaffen zijn spuitzakken en spuitmondjes. Dat maakt het bakken een stuk makkelijker!
Eventuele extra materialen of ingrediënten voor specifieke recepten worden vermeld bij de desbetreffende les.
Pak je kans en leer van een echte culinair expert via de delicious.academy! Waar wacht je nog op?
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 19,95
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).