Bladerdeeg uit een pakje? Echt niet! Met deze online cursus van Rutger van den Broek leer je hoe jij het perfecte bladerdeeg helemaal zelf maakt. Aan de bak!

Na deze online cursus weet je...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

€ 19,95

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).

Inhoud van deze basiscursus Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers

Deze cursus bestaat uit 6 lessen waarin je alles leert, van theorie tot handige tips en recepten. Elke les is ondersteund met een video van Rutger die je stap voor stap meeneemt in het proces bij het maken van het homemade bladerdeeg. 

Voor het maken van bladerdeeg heb je niet veel nodig. De basisingrediënten zijn bloem en boter. In deze les legt Rutger je uit wat er zo belangrijk is bij het kiezen van deze ingrediënten. 

Er zijn verschillende methodes voor het maken van bladerdeeg. In deze les laten we je 3 manieren zien. Experimenteer hiermee en kijk welke methode jij het lekkerste vindt! 

Met bladerdeeg maak je de lekkerste baksels. Zoet of hartig, groot of klein, het is allemaal heerlijk. In deze les laten we je een paar recepten zien die je kunt maken met bladerdeeg. Van krakelingen en palmiers, tot amandelstengels en hartige koekjes. Veel bakplezier! 

Bij het maken van bladerdeeg zijn tips áltijd handig. In deze les lees je de handigste tips om het perfecte bladerdeeg thuis te maken. Succes! 

Bij het maken van bladerdeeg kunnen er behoorlijk wat problemen ontstaan. Daarom legt Rutger je de meest voorkomende uit en vertelt hij wat je daaraan kunt doen. Op die manier krijg je alsnog prachtig bladerdeeg.  

Bladerdeeg is goed vooraf te maken. Maar hoe bewaar je dit, zodat het toch lekker en goed blijft?

krakelingen

Dit kun je verwachten!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).

chocolade_bladerdeeg

Alvast een voorproefje...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Over Rutger van den Broek

Rutgerbakt-018_1075_preview

Rutger is al zijn hele leven gek op het bakken van zoete lekkernijen. Als kind stond hij al in de keuken, samen met zijn moeder, en sindsdien is hij er niet meer weg te slaan. In 2013 won hij Heel Holland Bakt, wat zijn passie voor bakken alleen deed groeien. Inmiddels heeft hij 11 (!) bakboeken op zijn naam staan, voor volwassenen én kinderen. Daarnaast staat hij in het theater en deelt hij zijn liefde voor bakken uitgebreid op zijn bakblog.

Maar daar blijft het niet bij! Rutger heeft zijn eigen rubriek in delicious. In zijn eigen rubriek in delicious.magazine en via online cursussen en masterclasses (waaronder deze) op delicious.academy, deelt hij zijn zoete geheimen graag met jou. Met behulp van video’s en duidelijke uitleg leert Rutger je alle kneepjes van het vak, zodat jij thuis straks ook net zo mooi en lekker bakt als deze meesterbakker!

Waarom delicious.academy?

FAQ

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.

Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus. 

Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen. Goed om te weten: de video’s zijn eerder opgenomen, het is geen live masterclass waardoor je de lessen ieder moment en altijd kan volgen. 

Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden. 

Heb je de cursus (of een deel) afgerond en wil je de cursus of een bepaalde les nog een keer terugkijken? Geen probleem, ook na afronding is de hele cursus van begin tot eind nogmaals te volgen. Wil je alleen een bepaalde les nog een keer bekijken? Ook dat kan!

Voor het maken van bladerdeeg heb je niet veel nodig. De basisingrediënten zijn bloem en boter. Daarnaast heb je een deegroller, een oven en (eventueel) een mixer nodig.

Eventuele extra materialen of ingrediënten voor specifieke recepten worden vermeld bij de desbetreffende les.

Pak je kans en leer van een echte culinair expert via de delicious.academy! Waar wacht je nog op?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

€ 19,95

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).