In deze delicious. basiscursus leer je van Roberta Pagnier alles over het maken van pasta. Schrijf je snel in, want dit wil je!
Na deze online cursus weet je...
- Meer over de basis van vers pastadeeg.
- Alles over de verschillende pastasoorten en welke pasta je bij welke saus het beste kunt eten.
- Hoe je verschillende pastasoorten van het basisdeeg maakt inclusief recepten.
- Waar je extra op kunt letten bij het maken van pastadeeg en -soorten.
€ 29,99
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Inhoud van deze basiscursus Pasta
Deze cursus bestaat uit 5 lessen waarin je alles leert, van theorie tot handige tips en recepten. Elke les is ondersteund met een video van Roberta. De lessen worden ondersteund met recepten, die aansluiten bij de besproken pastasoorten.
- ± 5 uur
In deze les vertellen we je alles over de basis van pasta: van de ingrediënten en de materialen, tot het basisdeeg, variaties op het basisdeeg (denk aan zwart, oranje of zelfs roze pastadeeg) en gaan we dieper in op alle soorten pasta die je kunt bedenken. Je leert hier ook welke pastasoort het beste bij welke saus past.
Als je de basis van het maken van pastadeeg onder de knie hebt, kun je al een heleboel met pasta. Denk aan lasagne, cannelloni of maltagliati. In deze les leer je precies hoe je op een simpele manier het basisdeeg kunt gebruiken voor deze drie pastasoorten.
Nu is het tijd voor het moeilijkere werk, maar geen zorgen, Roberta helpt je hier uiteraard bij! In deze les leer je hoe je de korte pastasoorten kunt zelf kunt maken. Zo hoef je niet meer naar de supermarkt voor een pak kant-en-klare farfalle of trofie, maar kun je dit vanaf nu helemaal zelf.
Naast korte pasta kennen we natuurlijk ook genoeg lange pastasoorten. De bekendste twee zijn misschien wel spaghetti en tagliatelle, maar er bestaan nog veel meer soorten. Welke en hoe je dit maakt? Dat leer je allemaal in deze les.
En dan misschien nog wel de lekkerste pastasoort: de gevulde pasta! We gaan ravioli, caramelle en tortellini maken en we overladen je met de heerlijkste vullingen.
Dit kun je verwachten!
- Content van culinair expert in de Italiaanse keuken Roberta Pagnier
- Een jaar lang toegang tot de online academy-omgeving van de basiscursus Pasta.
- Makkelijk te volgen praktische stap-voor-stapvideo's en tips.
- Leren hoe je meer dan 12 pastasoorten helemaal zelf maakt.
- Meer dan 20 recepten waar je mee aan de slag kunt.
- 5 modules die je volgt in eigen tempo.
- Een certificaat na afronding van de cursus.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Alvast een voorproefje...
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Over Roberta Pagnier
De liefde voor de Italiaanse keuken zit Roberta in het bloed, dankzij haar rijke Italiaanse roots. Al tijdens haar studie dook ze met passie in de keukens in van diverse Italiaanse restaurants, waar haar liefde voor koken alleen maar groeide. Vanaf 2008 maakte ze sprankelende kookvideo’s voor Het Parool en toen werd duidelijk: Roberta en de culinaire wereld zijn voor altijd met elkaar verbonden!
Daarna werkte ze voor 24Kitchen en Koffietijd. Roberta schitterde later in nog meer tv-programma’s en schreef succesvolle kookboeken, waaronder ‘Heerlijk Italiaans’ en ‘De pastabijbel’. Ook speelt ze een rol in onze delicious.academy, om jou alles te leren over de heerlijke Italiaanse keuken!
Waar wacht je nog op? Duik Roberta’s culinaire wereld met haar heldere instructievideo’s, verrukkelijke recepten en handige tips. Voor je het weet, kook je net zo fantastisch als zij. Buon appetito!
Waarom delicious.academy?
FAQ
Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.
Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.
Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus.
Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen. Goed om te weten: de video’s zijn eerder opgenomen, het is geen live masterclass waardoor je de lessen ieder moment en altijd kan volgen.
Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden.
Heb je de cursus (of een deel) afgerond en wil je de cursus of een bepaalde les nog een keer terugkijken? Geen probleem, ook na afronding is de hele cursus van begin tot eind nogmaals te volgen. Wil je alleen een bepaalde les nog een keer bekijken? Ook dat kan!
In de eerste les leer je alles over de benodigdheden, maar om je alvast een beetje voor te bereiden hebben we de basisbenodigdheden op een rijtje gezet.
Voor deze cursus kun je een pastamachine en/of keukenmachine aanschaffen indien je deze niet in huis hebt. Dit maakt het proces eenvoudiger. Anders kun je dit ook met de hand en een deegroller doen. Verder heb je voor de verschillende pastasoorten enkele andere materialen nodig. Denk aan een pastawieltje (om de pasta te snijden met een mooi kartelrandje), een gnocchiplankje en een spuitzak (voor de ravioli).
Wat betreft ingrediënten heb je voor de basis bloem, ei, olijfolie en zout nodig. De extra benodigdheden per recept vind je bij de bijbehorende les.
Pak je kans en leer van een echte culinair expert via de delicious.academy! Waar wacht je nog op?
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 29,99
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).