Cursus Rutger bakt bladerdeeg

Bladerdeeg uit een pakje? Echt niet! Met deze online cursus leer je hoe jij het perfecte bladerdeeg helemaal zelf maakt. Aan de bak!

Basiscursus cake bakken

Er gaat niets boven een lekkere cake: knapperig van buiten, zacht van binnen. Maar hoe? Dat leer je allemaal in deze online cursus.

Cursus Rutger bakt cheesecake

Ook zo gek op cheesecake? In deze cursus leert Rutger van den Broek je alles over deze zoete traktatie. Aan de bak!

Cursus Rutger bakt soezen

Gek op soezen en leren hoe je de allerlekkerste maakt? Dan is deze cursus van Rutger van den Broek helemaal iets voor jou!

Cursus Rutger bakt koekjes

Koekjes zijn altijd een goed idee. In deze cursus leer je van Rutger van den Broek hoe jij thuis de lekkerste koekjes zelf maakt. Aan de bak!

Cursus meringue maak je zo

Meringues zijn allemansvrienden en breed inzetbaar. Aan de hand van de recepten in deze cursus leer je hoe je écht goede meringues maakt.

Cursus Rutger bakt tartelettes

Tartelettes: de kleine gebakjes die je doen denken aan een Franse patisserie. In deze cursus leert Rutger hoe jij dit prachtige taartje zelf maakt.

Basiscursus ‘Chocolade’

In deze online cursus, gegeven door Hidde de Brabander, leer je alles over chocolade. Van de oorsprong, tot de verwerking ervan.

Vervolgcursus chocolade

Hidde de Brabander laat zien hoe je chocolade op diverse manieren verwerkt, in bijvoorbeeld ganaches, crèmes en bonbons.

Cursus Rutger bakt zoete klassiekers

Ook zo gek op de Italiaanse zoete klassiekers? In deze cursus leert Rutger van den Broek hoe jij deze zoete Italiaanse keuken naar hier kunt halen. Bellissimo!

Cursus Rutger bakt macarons

Macarons: een prachtig (en vooral heerlijk) Frans koekje dat best lastig is om te maken. Maar geen paniek, Rutger helpt je hier graag bij tijdens deze online cursus. Aan de bak!
!

Cursus Rutger bakt sloffen

Een slof is een echte traktatie. Hoe leuk is het als je deze zelf kunt maken? In deze cursus van Rutger van den Broek leer je alles over sloffen inclusief de lekkerste variaties.

Cursus Rutger bakt zoete broodjes

Ook zo gek op zoete broodjes zoals cinnamon buns en Zeeuwse bolussen? Leer hoe jij deze zoete traktaties zelf maakt. Aan de bak!

Basiscursus vegan bakken

Het wordt steeds populairder: vegan bakken. Wij nemen je stap voor stap mee in het maken van jouw zoete baksels op een vegan manier.
NIEUWE CURSUS!

Basiscursus brood bakken

We eten het bijna iedere dag: brood! Toch is het leuk om dit ook zelf een keer te maken vind je niet? In deze cursus leer je van a tot z hoe!

Basiscursus desembrood bakken

In deze basiscursus leer je alles over het bakken van zuurdesembrood. Van het maken van een starter, tot het bakken van je brood.

Basiscursus ijs van Hidde de Brabander

IJs, de zoete zomerklassieker! Meester-patissier Hidde leert je hoe je zelf het lekkerste ijs maakt. Dat wordt smullen!
NIEUWE CURSUS!

Cursus Italiaans deegwaar van Roberta Pagnier

In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaans deegwaar als zoals pizza, focaccia, grissini, tortano en meer.

Basiscursus Italiaanse klassiekers

In deze delicious. basiscursus leer je van Roberta Pagnier alles over het maken van Italiaanse klassiekers. Bellissimo!
NIEUWE CURSUS!

Basiscursus zelfgemaakte pasta

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli.

Cursus perfect stoven met
Dosia

Niets lekkerder dan een warme stoof tijdens de koude wintermaanden! In deze cursus leer jij het geheim van de perfecte stoof.