Een slof is een echte traktatie. Hoe leuk is het als je deze zelf kunt maken? In deze cursus van Rutger van den Broek leer je alles over sloffen inclusief de lekkerste variaties. Aan de bak!

Na deze online cursus weet je...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

€ 19,95

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).

Inhoud van deze cursus Rutger bakt Sloffen

Deze cursus bestaat uit 4 lessen waarin je alles leert, van theorie tot handige tips en recepten. Elke les is ondersteund met een video van Rutger die je stap voor stap meeneemt in het proces bij het maken van deze zoete klassieker. 

In deze les leer je alles over de verschillende ingrediënten die je gebruikt bij het maken van de perfecte slof en welke materialen daarvoor nodig zijn.

In deze les leer je alles over het basisrecept waarmee je sloffen in verschillende maten en vormen kunt maken. Vervolgens vertelt Rutger je alles over de diverse vullingen: amandelspijs, banketbakkersroom en spijsroom.  

Na het maken van de bodem en het kiezen van een lekkere vulling is het tijd voor de rest van de slof. Je kunt hier eindeloos mee variëren. In deze les staan 7 heerlijke recepten die Rutger stap voor stap voor je uitlegt, waaronder:

  • Aardbeienslof met banketbakkersroom
  • Appelslof met victoriabeslag
  • Noten-karamelslof
  • Mini-slofjes met luchtige labneh, gemarineerde aardbeien en pistache.
  • En meer….

Veel bakplezier!

Na alle heerlijke recepten sluiten we deze cursus af met tips voor het maken van een perfecte slof. Zo bak je de lekkerste zelf thuis! 

KO7A7255

Dit kun je verwachten!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).

KO7A7295

Alvast een voorproefje...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Over Rutger van den Broek

Rutgerbakt-018_1075_preview

Rutger is al zijn hele leven gek op het bakken van zoete lekkernijen. Als kind stond hij al in de keuken, samen met zijn moeder, en sindsdien is hij er niet meer weg te slaan. In 2013 won hij Heel Holland Bakt, wat zijn passie voor bakken alleen deed groeien. Inmiddels heeft hij 11 (!) bakboeken op zijn naam staan, voor volwassenen én kinderen. Daarnaast staat hij in het theater en deelt hij zijn liefde voor bakken uitgebreid op zijn bakblog.

Maar daar blijft het niet bij! Rutger heeft zijn eigen rubriek in delicious. In zijn eigen rubriek in delicious.magazine en via online cursussen en masterclasses (waaronder deze) op delicious.academy, deelt hij zijn zoete geheimen graag met jou. Met behulp van video’s en duidelijke uitleg leert Rutger je alle kneepjes van het vak, zodat jij thuis straks ook net zo mooi en lekker bakt als deze meesterbakker!

Waarom delicious.academy?

FAQ

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.

Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus. 

Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen. Goed om te weten: de video’s zijn eerder opgenomen, het is geen live masterclass waardoor je de lessen ieder moment en altijd kan volgen. 

Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden. 

Heb je de cursus (of een deel) afgerond en wil je de cursus of een bepaalde les nog een keer terugkijken? Geen probleem, ook na afronding is de hele cursus van begin tot eind nogmaals te volgen. Wil je alleen een bepaalde les nog een keer bekijken? Ook dat kan!

Voor het maken van sloffen heb je bepaalde bakvormen (sloffenringen) nodig. Deze zijn online verkrijgbaar. De meest gebruikte standaardmaat is zo’n 24×9 centimeter, maar je kunt hier ook mee experimenteren: gebruik een keer kleine slofringen voor mini-slofjes bijvoorbeeld. Hoe je die maakt, legt Rutger je ook allemaal uit! Daarnaast zijn een spuitzak en spuitmondje(s) ook erg handig om de vulling op de sloffenbodem te verdelen.

De ingrediënten voor specifieke recepten worden vermeld bij de desbetreffende les.

Pak je kans en leer van een echte culinair expert via de delicious.academy! Waar wacht je nog op?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

€ 19,95

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).